Kasviskeitto

Valmistusaineet:

 

•      1 parsakaali

•      3 tomaattia

•      ½ kuppi lehtipersiljaa

•      200 g New Whitesia Original

•      ½ valkosipulinkynsi

•      auringonkukansiemeniä

•      kurpitsansiemeniä

•      saksanpähkinöitä

•      merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Valmistusohje:

 

1.     Pese ja keitä parsakaali. Säästä keitinvettä keittoa varten.

2.     Laita parsakaali sekä sopiva määrä keitinvettä persiljan, valkosipulin ja mustapippurin kanssa tehosekoittimeen

3.     Kaada puolet keitosta toiseen pannuun, sekoita lopun joukkoon tomaatti.

4.     Täydellisen tuloksen saamiseksi kaada keitot lautaselle samanaikaisesti kahdesta pannusta.

5.     Lisää New Whites hiutaleina. Tarjoile kurpitsan- ja auringonkukansiemenien sekä saksanpähkinöiden kera.

Reseptin kokki

New Whites Team

Mistä voin ostaa?