Kukkakaali-juustokeitto

Valmistusaineet:

 

•      ½ kukkakaali

•      50-100 g gorgonzolaa

•      1 dl kermaa

•      100-200 g New Whitesia

•      ½ l vettä tai mietoa kasvislientä

•      ½ kupillinen lehtipersiljaa

•      merisuolaa ja mustapippuria myllystä

•      tuoreita krutonkeja

Valmistusohje:

 

1.     Huuhtele kukkakaali. Irrota kukinnot varresta ja laita ne kattilaan.

2.     Kaada vettä kukkakaalin päälle ja kiehauta. Valuta, lisää vettä tai lientä ja keitä uudelleen.

3.     Sekoita tehosekoittimessa kerman, gorgonzolan ja lehtipersiljan kanssa.

4.     Kaada kuuma keitto lautasille. Lisää kuutioitu New Whites ja mustapippuri. Ripottele päälle krutonkeja.

Reseptin kokki

New Whites Team

Mistä voin ostaa?